3. 5. 2025   |   svátek má Alexej
 

Játrové hranolky

Název Množství a jednotka
vepřová játra 600 g
česnek 3 stroužky
cibule 1 ks
olej na smažení
červené víno 5 lžic
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: čínská
Příprava: 10 min.
Vaření: 30 min.
Mamut :-)



Postup
Játra očistíme, nakrájíme na nudličky a osmahneme na cibulce na oleji. Přidáme utřený česnek a odstavíme. Vývar smícháme s červeným vínem, sojovou omáčkou, osolíme, přidáme cukr a povaříme asi 5 minut. Zálivkou přelijeme játrové hranolky a podle chuti pokapeme citronovou šťávou.
Podáváme s hranolky.


 


RECEPTY

Lehký bramborový salát s medvědím česnekem

Postup: Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě doměkka. Vychladlé brambory oloupeme,... zobrazit recept

RECEPTY

Kančí maso na myrtě po korsicku

Postup: Kančí maso - nejlépe z mladého kusu - nakrájíme na plátky (nenaklepáváme).... zobrazit recept

RECEPTY

Zázvorky

Postup: Žloutky s jedním celým vejcem utřeme v míse spolu s cukrem - třeme aspoň 20... zobrazit recept

RECEPTY

Krůtí nudličky na jablkách

Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké nudličky a zprudka orestujeme na oleji. Osolíme,... zobrazit recept

RECEPTY

Bulharská pomazánka

Postup: Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Jak na to?

Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek

RESTAURACE

BUFFALO restaurant a bar

Vážení a milí hosté,Srdečně Vás vítáme v nově otevřené restauraci BUFFALO v...